Novo u ponudi bazen 47m2, slike uskoro...

Prostor
Ova istarska kuća je okružena prostranim vrtom prepunim mediteranskih biljaka. Kuća je udaljena samo 30 metara od mora. Oko nekretnine je borova šuma i vrt s pogledom na more. Iz kuće i vrta možete uživati ​​u pogledu na more i osjetiti ljetni povjetarac u dvije natkrivene terase. Dnevni boravak je izgrađen i uređen kao prava tradicionalna istarska "konoba" - mjesto gdje se obitelj i prijatelji okupljaju oko kamina i kušaju vino i pršut. Kuća ima kuhinju i kupaonicu. Dvije osobe mogu spavati u jednoj sobi koja ima dva odvojena kreveta - mogu biti povezani u jedan bračni krevet. Druge dvije osobe će spavati na kauču, kauč koji se brzo može pretvoriti u braćni krevet. Cijela kuća je u prizemlju, tako da je jednostavan pristup za cijelu obitelj. Dnevni boravak u ljetnim mjesecima je velika natkrivena terasa pored kuće. Terasa je izradena od drvenih greda i nalazi se u hladu tijekom dana. Ovdje možete čitati knjige, igrati igre, i, naravno, doručkovati, ručati i večerati.

Gost pristup
U nevjerojatno prostranom i šarenom vrtu možete pokupiti svježe jabuke, smokve, rajčice, paprike, tikvice, mrkve, pa čak i poneku jagodu. Tu je i roštilj na kojem možete pripremiti ukusne plodove mora ili meso za svoje prijatelje i obitelj.

Susjedstvo
U blizini kuće nalazi se dječje igralište, gdje se vaša djeca mogu sigurno igrati kao kod kuće. Središte Pomera je udaljeno samo 250 m, gdje se nalazi supermarket, pregršt zanimljivih kafića, restorana s tradicionalnom hranom koji nude zanimljive mesne menie te kvalitetnu ribu i druge morske plodove.

Check In: 2:00 PM
Check Out: 10:00 AM