Apartmani su smješteni u samom središtu turističke zone Medulina. Najbliža plaža je udaljena samo 250 metara. Imate na izbor prirodne, uređene javne i hotelske plaže koje su također otvorene za javnost. Uz hotelsku plažu se nalaze i sadržaji za aktivni odmor: tenis tereni, nogometna igrališta te razni sportovi na vodi (jet-ski, skijanje na vodi, kitesurfing, wakeboarding, trampolini na vodi i sl.). Pješčana plaža pogodna za djecu i neplivače nalazi se otprilike 600 metara od apartmana (15 min pješice).

Hotel Park Plaza Belvedere, koji je udaljen samo nekoliko minuta pješice, ima Wellness centar, unutarnji i vanjski bazen te teretanu. Sadržaje mogu koristiti i osobe koje ne borave u hotelu.

Uz pješčanu plažu na udaljenosti od 900m nalazi se i zabavni centar koji uvečer pruža raznovrsnu zabavu za sve uzraste: od luna parka, diskoteke do restorana i beach barova. Do njih se može doći šetnicom uz more u samo 15 minuta.

Apartmani su moderno opremljeni sa svim potrebnim sadržajima za ugodan i komforan boravak: mašina za pranje suđa, mašina za pranje rublja, filter kafe mašina, mikrovalna pećnica, pećnica, električni štednjak, hladnjak sa dubokim zamrzavanjem, SAT-TV i klima uređaj (uključen u cijenu).

Svaki apartman ima balkon sa sjedećom garniturom, a apartman Aurora Green ima prekrasan pogled na more i kamp Medulin.

Na samo nekoliko koraka se nalazi i ulaz u kamp Kaželu koji je podijeljen na tekstilni i nudistički dio. Ulaz u kamp možete dogovoriti s iznajmljivačem.