Kuća ima oko 120 m². Imate ovdje iz kuće prekrasan pogled na more.

U cijenu je uključena boravišna pristojba, naknade za registraciju, WiFi, SAT TV, klima uređaj, ručnici, posteljinu i završno čišćenje.

Plaža u Posesiu može se stići pješice. Velika pješčana plaža i luka Medulin lako su dostupna duž šetališta na plaži. Restorani, kafići i barovi dostupni su u velikom broju u ovom području.

Također, za kupnju u Medulinu imate nekoliko supermarketa. Lidl, Plodine ili Konzum. Čak se i svježi kruh brine o raznim pekarama.

Izleti se mogu lako početi odavde. Pula sa svojim velikim amfiteatrom i poznatom tjednom tržnicom može se doći automobilom za 10-15 minuta. Umjesto toga, samo hop na autobus i vratite se u Pulu i natrag bez stresa i parkinga. (jedna stanica je udaljena oko 5 minuta od kuće)

Ako želite ponijeti bicikle, Medulin nudi niz obilježenih biciklističkih staza. Također, možete iznajmiti bicikl na gradilištu ako je potrebno.

Na izletničkim područjima Nacionalnog parka Kamenjak sa svojim lijepim plažama ili u uvalama Ližnjan, Sisan možete početi i odavde jednostavno i brzo.