Kuća se nalazi na mirnoj lokaciji, u gornjem dijelu Medulina.

Od mora udaljeno je oko 700m, do lučice i šljunčane plaže udaljene su oko 200m dalje. Restorani su udaljeni oko 300m.

Velika pješčana plaža i luka Medulin mogu se stići za oko 20-25 minuta. Restorani, kafići i barovi dostupni su u velikom broju u ovom području.
Tako u Medulinu imate nekoliko supermarketa. Lidl, Plodine ili Konzum. Svježi krušci također se poslužuju u raznim pekarnicama. Od apartmana je potrebno oko 5 minuta za kupovinu.

Medulin se nalazi na obali istarskog poluotoka i nudi beskrajne šetnice uz kristalno čisto more, prekrasne pješčane plaže, male špilje u istarskoj stijeni, drevni borovi i prekrasni pogledi na netaknutu prirodu susjednih otoka. Tako se Medulin nalazi u blizini povijesnog grada Pule. Raznolika zabava tijekom ljeta zaokružuje ponudu.
Izleti se mogu lako početi odavde. Pula sa svojim velikim amfiteatrom i poznatom tjednom tržnicom može se doći automobilom za 10-15 minuta. Umjesto toga, samo hop na autobus i vratite se u Pulu i natrag bez stresa i parkinga. (jedna stanica je oko 10 minuta od kuće)
Ako želite ponijeti bicikle, Medulin nudi niz obilježenih biciklističkih staza. Možete iznajmiti bicikl na gradilištu ako je potrebno.
U izletničkim područjima Nacionalnog parka Kamenjak sa svojim lijepim plažama ili uvalama u Ližnjanu, pa možete jednostavno i brzo krenuti odavde.

Dolazak od 15.00 sat / odlazak do 10.00 sat. Ovdje je potrebno jednokratnu kotizaciju od 3, - € po osobi.