Na jugu istarskog poluotoka u mirnom dijelu Medulina, okruženi netaknutom prirodom i pogledom na more, leže se apartmani.

Kuća se nalazi na samom ulazu u Medulin, odmah u mirnoj rezidencijalnoj četvrti i maloj prometnoj sporednoj ulici. Šumovita šetališta i diskoteke daleko su daleko da nikakva buka ne ometa spavanje. Jednako je važno da se u susjedstvu više ne gradi. Sama kuća je čvrsta i dobro izolirana, tako da sobe imaju ugodnu klimu čak i ljeti.

Velika pješčana plaža i luka Medulin mogu se stići pješice za oko 20-25 minuta. Restorani, kafići i barovi dostupni su u velikom broju u ovom području.

Također, za kupnju u Medulinu imate nekoliko supermarketa. Lidl, Plodine ili Konzum. Čak se i svježi kruh brine o raznim pekarama.

Izleti se mogu lako početi odavde. Pula sa svojim velikim amfiteatrom i poznatom tjednom tržnicom može se doći automobilom za 10-15 minuta. Umjesto toga, samo hop na autobus i vratite se u Pulu i natrag bez stresa i parkinga.

Ako želite ponijeti bicikle, Medulin nudi niz obilježenih biciklističkih staza. Također, možete iznajmiti bicikl na gradilištu ako je potrebno.

U obilazak područja Nacionalnog parka Kamenjak sa svojim prekrasnim plažama ili uvala Ližnjan, Šišan možete početi s ovdje također jednostavno i brzo.