Kuća se nalazi u mjestu Posesi, u Medulinu.

Dva gotovo identičan stan svaki cca 60m² u veličini i ide od prvog ka drugom katu kuće. Svaki apartman ima vlastitu krovnu terasu. Kuća ima i lijep roštilj.

Do plaže u Posesi može se stići pješice. Velika pješčana plaža i riva Medulina lako le dostupna preko šetnice uz plazu. Restorani, kafići i barovi dostupni su u velikom broju u ovom području.

Također, za kupnju u Medulinu imate nekoliko supermarketa: Lidl, Plodine ili Konzum. Čak se i svježi kruh mozete naci u raznim pekarama.

Izleti su lako dostupni odavde. U Pulu sa svojom velikom amfiteatrom i poznatom tjednom tržnicom mozete doći automobilom u 10-15 minuta. Umjesto toga, samo hop na autobus i vozite se u Pulu i natrag bez stresa i parkinga. (jedna stanica je udaljena oko 5 minuta od kuće)

Ako želite ponijeti bicikle, Medulin nudi niz obilježenih biciklističkih staza. Također, možete iznajmiti bicikl u mjestu ako je potrebno.

U obilazak područja Nacionalnog parka Kamenjak sa svojim prekrasnim plažama ili uvala Ližnjan, Šišan možete također jednostavno i brzo.

Daljnji predmeti mogu se pronaći pod https://www.traum-ferienwohnungen.de/objektuebersicht/istrienurlaub.info.htm