Penthouse se nalazi u Medulinu, jednom od najljepših gradova Istre. Medulin se nalazi na obali istarskog poluotoka i nudi beskrajne šetnice uz kristalno čisto more, prekrasne pješčane plaže, male špilje u istarskoj stijeni, drevni borovi i lijepi pogledi na netaknutu prirodu susjednih otoka. Medulin se također nalazi u blizini povijesnog grada Pule. Raznolika zabava tijekom ljeta zaokružuje ponudu.
Apartman se nalazi u blizini centra iznad krovova Medulina. Apartman ima prekrasan pogled na cijelu Medulinu uvalu. Parkiralište je izravno pored kuce. Kuća se nalazi na mirnoj lokaciji, a ipak ste u centru mjesta.
Velika pješčana plaža i luka Medulin mogu se stići za oko 10-15 minuta. Restorani, kafići i barovi dostupni su u velikom broju u ovom području.
Također, za kupnju u Medulinu imate nekoliko supermarketa. Lidl, Plodine ili Konzum. Svježi kruh  se također poslužuju u raznim pekarnicama.
Izleti se mogu lako programirati odavde. Pula sa svojim velikim amfiteatrom i poznatom tjednom tržnicom može se doći automobilom za 10-15 minuta. Umjesto toga, samo hop na autobus i posjetite Pulu i natrag bez stresa i parkinga. (jedna stanica je oko 10 minuta od kuće)
Ako želite ponijeti bicikle, Medulin nudi niz obilježenih biciklističkih staza. Također, možete iznajmiti bicikl na gradilištu ako je potrebno.
Na izletničkim područjima Nacionalnog parka Kamenjak sa svojim lijepim plažama ili u uvalama Ližnjan, Sisan možete početi i odavde jednostavno i brzo.