Kuća se nalazi u naselju

Pulu sa svojim velikim amfiteatrom i poznatom tjednom tržnicom može se doći automobilom za 10-15 minuta. (jedna stanica je udaljena oko 5 minuta od kuće)

Ako želite ponijeti bicikle, Medulin nudi niz obilježenih biciklističkih staza. Također, možete iznajmiti bicikl u Medulinu ako je potrebno.

Izletnička područja Nacionalnog parka Kamenjak sa svojim lijepim plažama ili uvalama u Ližnjanu, Sisanu također su jednostavna i brza odavde.

Posesi.

Kuća ima oko 65 m² sa velikom verandom. Privatan parking izravno uz kuću.

Do plaze Posesi oko 2-3 minute udobne setnje pješke. Velika pješčana plaža i luka Medulin lako su dostupna duž šetališta na plaži. Restorani, kafići i barovi dostupni su u velikom broju u ovom području.

Također, za kupovinu u Medulinu imate nekoliko supermarketa. Lidl, Plodine ili Konzum. Čak se i pekare brinu za svježi kruh.

Izleti se mogu lako pogamiati. Pula sa svojim velikim amfiteatrom i poznatom tjednom tržnicom može se doći automobilom za 10-15 minuta. Umjesto toga, samo hop na autobus i vratite se u Pulu i natrag bez stresa i parkinga. (jedna stanica je udaljena oko 5 minuta od kuće)

Ako želite ponijeti bicikle, Medulin nudi niz obilježenih biciklističkih staza. Također, možete iznajmiti bicikl u mijestu ako je potrebno.

Izletnička područja Nacionalnog parka Kamenjak sa svojim lijepim plažama ili uvalama u Ližnjanu, Sisanu također su jednostavna i brza odavde.