Obiteljska kuća smještena je u mirnoj zoni, udaljena od glavne ceste tek 100m. U samoj blizini apartmana nalazi se i privatna mesnica. Nedaleko od  apartmana nalaze se supermarketi Lidl i Plodine s vlastitim parking mjestima. Najbliži restoran Sandra udaljen je svega 200m, nedaleko se nalazi i banka. Centar mjesta udaljen je od apartmana 400 m u kojem je stara jezgra Medulina, nekadašnjeg malog ribarskog mjesta. Najbliža prirodna plaža udaljena je od apartmana 300 m, na kojoj je zajamčen mir. Plaža je šljunkovita i pogodna je za posjete s djecom.

Obiteljska kuća sastoji se od prizemlja i prvoga kata, u samom prizemlju nalazi se apartman, dok vlasnici žive na prvom katu i uvijek Vam stoje na raspolaganju. Kuća ima zatvoreno dvorište s dva parking mjesta, terasom gdje možete uživati u pogledu na masline, cvijeće i zvuku cvrkuta ptica. U sklopu dvorišta nalazi se i Grill koji je dostupan gostima na korištenje.

Apartman je osvijetljen i prostran, ima 80 m2. Sastoji se od 2 spavaće sobe od kojih svaka sadrži dva jednostruka kreveta i pomoćni ležaj, noćne ormariće i garderobni ormar. Dnevni boravak ima veliki trosjed i dvije fotelje, stolić, LED TV. U sklopu dnevnog boravka nalazi se dio za ručavanja sa stolom i 6 stolica. U dnevnom boravku nalazi se i klima uređaj. Kuhinja je odvojena prostorija s pogledom na dvorište. Opremljena je štednjakom na struju, hladnjakom sa zamrzivačem, aparat za kavu, tosterom, kuhalom za vodu, mikrovalnom i svim potrebnim priborom i posuđem. U apartmanu je dostupan WI-FI signal. Kupatilo sadrži  tuš kabinu, wc i bide.

Terasa apartmana stoji gostima na raspolaganju, opremljena je masivnim drvenim stolom i klupama. Cjelokupno dvorište je dopušteno na korištenje.

Posteljina,ručnici i kuhinjske krpe uključeni su u ponudi.Isti se mjenjaju svakih sedam dana.

Gost je dužan po svom dolasku dati vlasnicima depozit od 100eura.

Prilikom rezervacije gost je dužan uplatiti 30% avansa.